Rólunk

Az Armin Kivitelező Kft. hatékony, takarékos és energiatakarékos megoldásokat kínál a világítástechnika és az energiavezérlési rendszerek területén, legyen szó ipari, irodai, lakossági vagy közületi felhasználásról. Tevékenységünk komplexitását jelzi, hogy a tervezési és kivitelezési folyamatok mellett az általunk kiépített rendszerek időszakos auditálását is vállaljuk.

 

Az ipari-kereskedelmi világítástechnika területén szerzett több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően minden esetben a legmegfelelőbb világítástechnikai megoldásokat és a legmodernebb rendszereket tervezzük meg és építjük ki, így biztosítva ügyfeleinknek a minimális üzembentartási költségeket és a hosszú távú megelégedettséget. Munkánk során - lehetőség szerint - környezetbarát megoldásokat alkalmazunk, így a legújabb LED-technológiákkal és akár megújuló energiaforrásokkal is dolgozunk.

Olyan beszállítókkal dolgozunk, melyek - a magas szintű minőségbiztosítási rendszereikkel - a legújabb technológiákat és műszaki megoldásokat szolgáltatják. Cégünk speciális műszaki megoldásai, a modern technológiák használata és a magas szintű mérnöki szaktudás együttesen eredményezik, hogy megelégedett ügyfeleink és minőségi referenciáink száma dinamikusan növekszik.

Ok