Kivitelezés

Kivitelezési munkáink során minden esetben a maximumra törekszünk. A megrendelői igényeket magas minőségű anyagokkal, kifogástalan szervezéssel és munkavégzéssel elégítjük ki.

 

 

Társaságunk az elmúlt több mint 15 évben számos építőipari beruházásban és ipari-kereskedelmi projektk kivitelezésében vett részt. A professzionális minőség egyik záloga a magas minőségű beépített anyagok felhasználása. Világítástechnikai kivitelezéseink során az AVIDE LED-technológiájú termékeit részesítjük előnyben, de számos egyéb hazai és külföldi márkát is használunk.

A kiváló anyagok és termékek mellett a megbízható szakembergárda garantálja a minőséget. Minden kivitelezésünk koordinálását szakképzett műszaki szakemberek látják el. Kollégáink állandó kapcsolatot tartanak a kivitelezés során a megrendelővel, ezzel is hozzájárulva a szakszerű kivitelezéshez és a minőségi munkához. A munkavégzés során kiemelt figyelmet fordítunk az építésügyi szabályok és előírások betartására, és a megfelelő dokumentációk elkészítésére.

Versenyképes árainkat azzal tudjuk garantálni, hogy az anyagok, eszközök beszerzését közvetlenül a gyártó-forgalmazó cégen keresztül intézzük. Működésünk során a legtöbb termékre magas kedvezményeket sikerült szereznünk, így a kedvező árakat ügyfeleink felé is tudjuk tartani.

Referenciáink között megtalálhatóak közterület világítási munkák, ipari csarnokok, társasház-komplexumok és kereskedelmi egységek világítástechnikai kivitelezései, és egyéb komoly energetikai- és vezérlési rendszerek megvalósítása is.

Ok